Predavatelji

Brand Jam

David Pivk,

direktor marketinga, Nike Direct, Evropa, Bližnji vzhod in Afrika

David zadnjih sedem let dela za Nike, eno največjih športnih blagovnih znamk na svetu. V svoji poslovni karieri se je preizkušal na različnih položajih oddelkov za marketing in oglaševanje na evropskem sedežu podjetja Nike v Amsterdamu. Trenutno vodi marketinško ekipo Nike Direct, ki je zadolžena za marketing na vseh DTC kanalih v Evropi, Bližnjem vzhodu in Afriki. V preteklosti je sodeloval pri večkrat nagrajenih akcijah in na nekaterih največjih evropskih in svetovnih športnih dogodkih. Preden se je pridružil Nike-u je David svoje izkušnje nabiral na različnih marketinških položajih po Evropi.

Performance Jam

Maja Bilić

Senior Lead na Google NYC

Maja Bilić je Senior Lead na Google NYC z veseljem za prispevanje skupnosti, rada pomaga pri napredovanju enakosti spolov in promoviranju zavedanja o mentalnem zdravju. Po končanem magistrskem študiju informacijske znanosti in fonetike na Univerzi v Zagrebu se je pridružila eni izmed prvih zagonskih agencij na Hrvaškem, Degordian, ki je revolucionalizirala digitalni marketing in zagonska podjetja na Hrvaškem. 5 let je bila tudi glavni projektni vodja in vodja produkcijske ekipe v Degordianu (prej iStudio), med tem je bila tudi zelo aktivna v tehnološki skupnosti na Hrvaškem, predvsem pri promoviranju spolne enakosti v tehnologiji. Leta 2015 se je preselila v London, kjer je začela kot Senior Consultant na Googlu. Tam je pomagala velikim podjetjem in agencijam, da so se pri svojem delu in ciljih osredotočili na podatke. Po petih letih se je ponovno preselila, tokrat v New York, kjer trenutno vodi Global Measurement and Programmatic Ads Go to Market strategijo.

Panel - Meet diferent generations of customers

Boris Trupčević,

Direktor FOREO

Preden je konec leta 2020 skočil v svet dobrega počutja in lepotne tehnologije, je bil Boris Trupčević medijski strokovnjak z več kot 25 leti izkušenj in več kot 100 mednarodnimi nagradami, dolgoletni direktor, nekdanji generalni direktor Styria Group Hrvaška, član upravnega odbora International News Media Association in predsednik hrvaškega društva časnikarskih založnikov. Ima močno ozadje iz produktnega razvoja, rad ima oblikovanje, inovacije, nove tehnologije in vse digitalno. Preobrati in upravljanje sprememb so bili del vseh njegovih delovnih mest. V začetku 2021 je Trupčević prevzel vodenje švedske lepotno-tehnološke blagovne znamke FOREO kot njen izvršni direktor. Spet se je znašel na čelu še ene preobrazbe, saj je dvignil lepotno-tehnološko znamko čez samo lepotno kategorijo in v dobro počutje. Samo v letu 2021 je FOREO pod njegovim vodstvom razširil svoj portfelj z 8 novimi inovativnimi izdelki, še več pa jih imajo v planu za 2022. Trupčević je naredil velik korak proti trajnostnemu razvoju in nadaljuje z inovacijo, hkrati pa je visoko osredotočen tudi na zadovoljstvo kupcev.

Ana Matković,

Vodja ključnih kupcev v spletnem kanalu

Ana je svojo pot v Coca-Cola HBC začela leta 2019 kot prodajna pripravnica v okviru Management Trainee programa za razvoj mladih. V treh letih je pridobila neprecenljive izkušnje z vodenjem ključnih kupcev. Od samega začetka je bila tudi del COVID-19 ekipe za razvoj CCHBC prodaje preko spletnih kanalov in je tudi implementirala najboljše prakse na trgu, ki jih priznava celotna Coca-Cola HBC združba. Ana trenutno zaseda položaj vodje ključnih strank na spletnem kanalu za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino.

Ondrej Slama

Marketinški svetovalec

Digitalni marketing je Ondrejevo življenje že od leta 2006. Njegova poslovna pot se razteza od dela za založniško hišo, mednarodne agencije (Dentsu International), naročnik/oglaševalec (Alza.cz, Prusa Research) kot samostojni podjetnik pa tudi izvršni direktor svoje marketinške agencije. Delal je za ene največjih čeških in slovaških oglaševalcev. Ondrej je tudi certificirani Googlov predavatelj. Pogosto predava o marketinških strategijah, načrtovanju digitalnih medijev in YouTube oglaševanju.

Let's Jam on Tik-Tok

Sara Milošević

Social Media Specialist

Sara Milošević je zaključila svoj dodiplomski študij managementa in diplomirala iz Marketinškega inženirstva in komunikacij na Fakulteti za organizacijske znanosti v Beogradu. V zadnjem letniku fakultete je bila udeleženka programa Ameriške gospodarske zbornice AmChamps. Program je namenjen mladim vodjem, ki v sodelovanju z mentorji iz različnih podjetij razvijajo svoje sposobnosti. Po zaključku študija se je takoj zaposlila v Philip Morris International, v ekipi za digitalni marketing, kjer je bila zadolžena za spletni marketing. Danes je del ekipe Nordeusa, kjer se ukvarja z blagovno znamko Nordeus in zunanjo komunikacijo ter vsem, povezanim z digitalnimi kanali na poziciji Social Media Specialist. Ker je velika ljubiteljica marketinga, v prostem času deli svoje znanje o TikToku na področju marketinga in izgradnji blagovne znamke. Poleg tega je tudi že predavala o izgradnji osebne blagovne znamke in splošnem marketingu za različne organizacije, kot so Inicijativa Digitalna Srbija, StartIt, Savez studenata FON-a, SUMA na PMF-ju in mnoge druge.

How are users Jammin'

Liraz Margalit, PhD

Digitalna psihologinja

Dr. Liraz Margalit je socialna psihologinja, specializirana v oblikovanju vedenja in sprejemanju odločitev. V svoje delo integrira vidike nevpropsihologije in vedenjske ekonomije, s katerimi analizira vedenje uporabnikov in poda praktične vpoglede za poslovne deležnike. Liraz je predavateljica na IDC Herzliya (danes Reichman University) in svetovno znana govornica. Njeno raziskovanje na področju vedenja potrošnikov je bilo nagrajeno z OBE – Online Business Excellence 2016 kot tudi z nagrado Best of Neuromarketing, Liraz pa je bila izbrana kot CMSWire sodelavka leta 2017. Njene raziskave in študije lahko najdemo v najboljših revijah, kot so Entrepreneur, TechCrunch in Forbes. Piše tudi blog za Psychology Today z naslovom “Behind Online Behaviour”.

Interview - All about my Jam

Aljoša Jenko,

izvršni direktor Httpool

Aljoša je serijski podjetnik in strokovnjak na področju medijev in oglaševanja. Je soustanovitelj šestih oglaševalskih, tehnoloških ter medijskih podjetij v Evropi, Aziji in v Ameriki. Od ustanovitve leta 2000 vodi podjetje Httpool, ki ponuja mobilno in digitalno oglaševanje na hitro rastočih trgih. Podjetje s sedežem v Ljubljani je partner medijskih agencij, ki iščejo celostne digitalne oglaševalske rešitve tako na mobilnih napravah, tablicah in na računalnikih.

Prijavi se

Želiš preveriti, če si morda ravno ti najboljši spletni trgovec? Udeleži se brezplačnega tekmovanja in prejmi kar 2 vstopnici v vrednosti 100 € za konferenco E-commerce Jam s predavatelj iz največjih brandov. Ne tekmuješ? Ni panike, zate imamo Early Jam vstopnico za samo 150 €!

WRA22

About

KONTAKTI

  APPLY


  Competing is FREE OF CHARGE, but if you (at the same time) want to attend the award ceremony taking place on Ecommerce JAM on the 10th of November 2022, we have prepared a special price for all Web Retailer Award competitors: 100€ + 1 FREE PASS GRATIS. USE PROMO: WRAGRAT
  On which markets would you like to compete? (you can mark several, but your web store needs to be in that language!)
  SIHRRS
  Home&garden: Home and garden, Office and school, Furniture: Furniture; Clothing and footwear: Clothing and footwear; Fashion accessories: Fashion accessories; Health&beauty: Beauty and health; Healthy diet and nutritional supplements: Healthy food and accessories; Consumer tech: Computers and electronics, Telephony, audio and video; Sport: Sports equipment; Kids: Children's store; Automotive: Automotive; Web Shopping malls: Shopping center; Pets: Small animals; Food&Beverage: "Food and drink; Specialised stores&Services: Erotica, Group shopping and services We need this information to appoint you to the appropriate competition category: Be you a Web Champion or Web Challenger. Without this data you can only compete in the appropriate competition category and not for the Web Champion / Web Challenger awards.
  If you answered YES (that you in fact are a CERTIFIED SHOP®) and have not collected 50 verified customer surveys in the period from 1 January 2022 to date - please choose how you plan to collect the sufficient number of completed surveys to advance to the next round of the competition.

  Compete for additional awards:
  Loyalty AwardApp of the yearBest Cross-Border Shop Award
  To be eligible for the “Loyalty Award”, you must have a working loyalty program in your online store.
  To be eligible for the App of the Year award, you must have a functional app of your online store - where you can complete a purchase - available on Google Play (Android) or the App Store (iOS).
  Only web retailers that are present in several different markets and allow sales/delivery outside their home country can compete for the “Best Cross-Border Shop Award”.
  Promo code:

  By submitting information, you confirm that you agree with the General Terms and Conditions. The purposes of processing, the manner of storage and protection of personal data and your rights are described in the Privacy policy.

   PRIJAVA


   Takmičenje je BESPLATNO, a ako se uz to prijavite i na Ecommerce Jam 10. 11. 2022, cena vaše kotizacije je 100 € + 1 ULAZNICA GRATIS. ISKORISTI KÔD: WRAGRAT
   Na kojem je tržištu prisutna vaša prodavnica? (možete označiti više država)
   SIHRRS
   Home&garden: Kuća i bašta, Kancelarija i škola, Nameštaj; Clothing and footwear: Modni dodaci, Odeća i obuća; Health&beauty: Lepota i zdravlje, Zdrava ishrana i dodaci; Consumer tech: Računari i elektronika, Telefonija, audio i video; Sport: Sportska oprema; Kids: Dečija prodavnica; Automotive: Auto-moto; Pets: Male životinje; Food&Beverage: Hrana i piće; Specialised stores&Services: Erotika, Grupna kupovina i usluge Podatak nam treba zbog biranja odgovarajuće kategorije: Champion / Challenger. Ako podatak ne želite da podelite, možete da konkurišete samo u izabranoj kategoriji, ali NE i za Web Champion ili Challenger nagradu.
   Ako ste na gornje pitanje odgovorili potvrdno, a od 1.1.2022. do danas niste prikupili 50 proverenih mišljenja svojih kupaca, izaberite način na koji ćete prikupiti dovoljan broj ispunjenih anketa za prolazak u naredni krug takmičenja.

   Mogućnost osvajanja dodatnih nagrada:
   Loyalty AwardApp of the yearBest Cross-Border Shop Award
   Kako biste ušli u konkurenciju za osvajanje nagrade “Loyalty Award”, potrebno je da imate program lojalnosti u svojoj veb-prodavnici.
   Da biste se borili za osvajanje nagrade "App of the year", neophodno je da imate aplikaciju svoje veb-prodavnice koja je dostupna na Google Play (Android) ili App Store (iOS).
   Za nagradu "Best Cross-Border Shop Award" mogu da konkurišu samo onlajn prodavci koji posluju na više različitih tržišta i vrše isporuku robe van svoje matične zemlje.
   Promo kôd:

   Slanjem podataka potvrđujete da se slažete sa Opštim uslovima. Svrhe obrade, način čuvanja i zaštite ličnih podataka te vaša prava opisani su u Pravilima o privatnosti.

    PRIJAVI SE


    Natjecanje je BESPLATNO, a ako se uz natjecanje prijavite i na Ecommerce Jam 10. 11. 2022., cijena vaše kotizacije je 100 € + 1 ULAZNICA GRATIS. ISKORISTI KÔD: WRAGRAT
    Na kojem je tržištu prisutna vaša trgovina? (možete označiti više država)
    SIHRRS
    Home&garden: Kuća i vrt, Ured i škola; Furniture: Namještaj; Clothing and footwear: Odjeća i obuća; Fashion accessories: Modni dodaci; Health&beauty: Ljepota i zdravlje; Healthy diet and nutritional supplements: Zdrava ishrana i dodaci; Consumer tech: Računala i elektronika, Telefonija, audio i video; Sport: Sportska oprema; Kids: Dječja trgovina; Automotive: Auto-moto; Web Shopping malls: Trgovački centar; Pets: Male životinje; Food&Beverage: Hrana i piće; Specialised stores&Services: Erotika, Zbirna nabava i usluge Podatak trebamo zbog odabira odgovarajuće natjecateljske kategorije: Champion / Challenger. Ako podatak ne želite podijeliti, možete se natjecati samo u izabranoj natjecateljskoj kategoriji, ali NE i za Web Champion ili Challenger nagradu.
    Ako ste na gornje pitanje odgovorili DA te od 1.1.2022. do danas niste prikupili 50 provjerenih mišljenja svojih kupaca, odaberite način na koji ćete prikupiti dovoljan broj ispunjenih anketa za prolazak u idući krug natjecanja.

    Mogućnost osvajanja dodatnih nagrada:
    Loyalty AwardNewcommer AwardApp of the year
    Kako biste ušli u konkurenciju za osvajanje nagrade “Loyalty Award”, morate imati vlastiti program vjernosti u svojoj web trgovini.
    Za nagradu “Newcommer Award” mogu se natjecati samo web trgovci koji su svoju internetsku trgovinu pokrenuli 2022. godine.
    Da biste se natjecali za osvajanje nagrade "App of the year", morate imati objavljenu aplikaciju svoje web trgovine, koja se može kupiti na Google Play (Android) ili App Store (iOS).
    Promo kôd:

    Slanjem podataka potvrđujete da se slažete s Općim uvjetima. Svrhe obrade, način čuvanja i zaštite osobnih podataka te vaša prava opisani su u Pravilima o privatnosti.

     PRIJAVI SE


     Tekmovanje je BREZPLAČNO, če pa se zraven tekmovanja prijavljate še na ECOMMERCE JAM: 10. 11. 2022, je cena dveh kotizacij 100€! (1+1 GRATIS) - velja samo za 1 kotizacijo. UPORABI KODO: WRAGRAT
     Na katerem trgu vas naj ocenjujemo? (označite lahko več držav)
     SIHRRS
     Home&garden: Dom in vrt, Pisarna in šola; Furniture: Pohištvo; Clothing and footwear: Oblačila in obutev; Fashion accessories: Modni dodatki; Health&beauty: Lepota in zdravje; Healthy diet and nutritional supplements: Zdrava prehrana in dodatki; Consumer tech: Računalništvo in elektronika, Telefonija, avdio in video; Sport: Športna oprema; Kids: Otroška trgovina; Automotive: Avto moto; Web Shopping malls: Nakupovalni center; Pets: Male živali; Food&Beverage: Hrana in pijača; Specialised stores&Services: Erotika, Skupinski nakupi in storitve Podatek potrebujemo zaradi uvrstitve v ustrezno tekmovalno kategorijo: Champion / Challenger. Če tega podatka niste pripravljeni deliti, se lahko potegujete samo za zmago v izbrani tekmovalni kategoriji in NE za Web Champion oz. Challenger nagrado.
     Če ste na zgornje vprašanje odgovorili z DA in v obdobju od 1. 1. 2022 do danes še niste zbrali 50 preverjenih mnenj vaših kupcev, prosim, izberite, na kakšen način boste zbrali zadostno število izpolnjenih anket za napredovanje v naslednji krog tekmovanja.

     Možnost potegovanja za dodatne nagradne:
     Loyalty AwardApp of the yearBest Cross-Border Shop Award
     Da se lahko potegujete za “Loyalty Award” nagrado, morate imeti svoj program zvestobe v vaši spletni trgovini.
     Da se lahko potegujete za “App of the year” nagrado morate imeti objavljeno delujočo aplikacijo vaše spletne trgovine, v kateri je mogoče opraviti nakup, na Google Play (Android) ali App Store (iOS).
     Za “Best Cross-Border Shop Award” nagrado se lahko potegujejo samo spletni trgovci, ki so prisotni na več različnih trgih in omogočajo prodajo/dostavo tudi izven matične države.
     Promocijska koda:

     S pošiljanjem podatkov potrjujete, da se strinjate s Splošnimi pogoji. Nameni obdelave, način hrambe in varovanja osebnih podatkov ter vaše pravice so opisani v Pravilih o zasebnosti.