Predavatelji

Brand Jam

David Pivk,

direktor marketinga, Nike Direct, Evropa, Bližnji vzhod in Afrika

"We need marketing more than ever!"

David zadnjih sedem let dela za Nike, eno največjih športnih blagovnih znamk na svetu. V svoji poslovni karieri se je preizkušal na različnih položajih oddelkov za marketing in oglaševanje na evropskem sedežu podjetja Nike v Amsterdamu. Trenutno vodi marketinško ekipo Nike Direct, ki je zadolžena za marketing na vseh DTC kanalih v Evropi, Bližnjem vzhodu in Afriki. V preteklosti je sodeloval pri večkrat nagrajenih akcijah in na nekaterih največjih evropskih in svetovnih športnih dogodkih. Preden se je pridružil Nike-u je David svoje izkušnje nabiral na različnih marketinških položajih po Evropi.

Daniel Roginski,

GM CEE (General Manager Central Eastern Europe at Zalando)

"Digital success. Supporting local brands in their cross border expansion."

Daniel Rogiński je povezan z Zalandom od novembra 2021. Trenutno je generalni direktor za CEE regijo – Poljska, Češka, Slovaška, Slovenija, Hrvaška, Romunija in Madžarska – hkrati pa se ukvarja še s strategijo in poslovanjem na vseh omenjenih trgih. Pred Zalandom je bil Daniel izvršni direktor podjetij CEPD tech, VP Drogerie Natura in vodja za e-commerce pri CEPD N.V. Še prej pa je deloval tudi kot direktor e-commercea za CEE regijo za Eobuwie.pl. Daniel ima magisterij iz Management and Command z londonskega AON pa tudi diplomo iz računalniških znanosti in ekonometrije z Univerze v Varšavi.

Norman Nielsen,

Vice President Growth pri Omio

Norman Nielsen je VP Growth (SEO, CRM, ASO, Content) pri potovalni platforni Omio in sodeluje s sodelavci iz več kot 40 držav. Pred tem je 6 let in pol gradil globalno 84-člansko SEO, ASO in ekipo za vsebinski marketing pri Zalandu. Uspešno je tudi deloval na SEO področju pri Axel Springers’ Real Estate Portal. Velja za svetovnega strokovnjaka na področju mednarodnega SEO, ASO, inovacijskega managementa in managementa svetovnih ekip. Kot neodvisni svetovalec podpira svetovno trajnostna podjetja pri njihovih digitalnih strategijah in online marketingu. Za sabo ima 16 let e-commerce izkušenj iz mednarodnih podjetij in leta učenja na treh kontinentih. Glede na moto ‘Najprej človek, potem izdelek’ Norman vidi prihodnji uspeh e-commerce podjetij v zmožnosti izdelovanja personaliziranih, avtomatiziranih in v uporabnika usmerjenih izdelkov, izdelanih iz podatkov, in v hitrem prinašanju teh izdelkov na mednarodni trg.

Performance Jam

Maja Bilić,

Senior Lead na Google NYC

"The future of measurement and conversions in changing ecosystem."

Maja Bilić je Senior Lead na Google NYC z veseljem za prispevanje skupnosti, rada pomaga pri napredovanju enakosti spolov in promoviranju zavedanja o mentalnem zdravju. Po končanem magistrskem študiju informacijske znanosti in fonetike na Univerzi v Zagrebu se je pridružila eni izmed prvih zagonskih agencij na Hrvaškem, Degordian, ki je revolucionalizirala digitalni marketing in zagonska podjetja na Hrvaškem. 5 let je bila tudi glavni projektni vodja in vodja produkcijske ekipe v Degordianu (prej iStudio), med tem je bila tudi zelo aktivna v tehnološki skupnosti na Hrvaškem, predvsem pri promoviranju spolne enakosti v tehnologiji. Leta 2015 se je preselila v London, kjer je začela kot Senior Consultant na Googlu. Tam je pomagala velikim podjetjem in agencijam, da so se pri svojem delu in ciljih osredotočili na podatke. Po petih letih se je ponovno preselila, tokrat v New York, kjer trenutno vodi Global Measurement and Programmatic Ads Go to Market strategijo.

Igor Jakovljević,

generalni direktor DPD Hrvaške in DPD Slovenije

"How to grow your e-retail business"

Ima več kot 20 let izkušenj s področja logistike. Z mrežo skoraj 1000 strokovnjakov za dostavo v jadranski regiji želi zagotoviti visoko raven kakovosti storitev in edinstveno uporabniško izkušnjo za stranke in prejemnike.

Panel - Meet diferent generations of customers

PANEL MODERATOR

Jiri Struk,

Group Head of Brand Marketing - Heureka Group

Jiri Struk Group Head of Brand Marketing – Heureka Group
Jiri se je skupini Heureka pridružil leta 2022 in trenutno vodi mednarodno ekipo marketinških navdušencev v 9 državah osrednje in jugovzhodne Evrope s platformami, kot so Heureka.cz, Ceneje.si, Jeftinije.hr in drugimi. Jiri je v Heureko prišel iz PepsiCo, kjer je kar 10 let deloval v birokratskem vodstvu, vodil pa je tudi marketinške programe za mednarodne znamke pijač za vzhodno-evropski sektor z odgovornostjo za 35 trgov. Pred PepsiCo je delal tudi za SONY in Maxximum.

Boris Trupčević,

Direktor FOREO

Preden je konec leta 2020 skočil v svet dobrega počutja in lepotne tehnologije, je bil Boris Trupčević medijski strokovnjak z več kot 25 leti izkušenj in več kot 100 mednarodnimi nagradami, dolgoletni direktor, nekdanji generalni direktor Styria Group Hrvaška, član upravnega odbora International News Media Association in predsednik hrvaškega društva časnikarskih založnikov. Ima močno ozadje iz produktnega razvoja, rad ima oblikovanje, inovacije, nove tehnologije in vse digitalno. Preobrati in upravljanje sprememb so bili del vseh njegovih delovnih mest. V začetku 2021 je Trupčević prevzel vodenje švedske lepotno-tehnološke blagovne znamke FOREO kot njen izvršni direktor. Spet se je znašel na čelu še ene preobrazbe, saj je dvignil lepotno-tehnološko znamko čez samo lepotno kategorijo in v dobro počutje. Samo v letu 2021 je FOREO pod njegovim vodstvom razširil svoj portfelj z 8 novimi inovativnimi izdelki, še več pa jih imajo v planu za 2022. Trupčević je naredil velik korak proti trajnostnemu razvoju in nadaljuje z inovacijo, hkrati pa je visoko osredotočen tudi na zadovoljstvo kupcev.

Ana Matković,

Vodja ključnih kupcev v spletnem kanalu

Ana je svojo pot v Coca-Cola HBC začela leta 2019 kot prodajna pripravnica v okviru Management Trainee programa za razvoj mladih. V treh letih je pridobila neprecenljive izkušnje z vodenjem ključnih kupcev. Od samega začetka je bila tudi del COVID-19 ekipe za razvoj CCHBC prodaje preko spletnih kanalov in je tudi implementirala najboljše prakse na trgu, ki jih priznava celotna Coca-Cola HBC združba. Ana trenutno zaseda položaj vodje ključnih strank na spletnem kanalu za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino.

Ondrej Slama,

Marketinški svetovalec

Digitalni marketing je Ondrejevo življenje že od leta 2006. Njegova poslovna pot se razteza od dela za založniško hišo, mednarodne agencije (Dentsu International), naročnik/oglaševalec (Alza.cz, Prusa Research) kot samostojni podjetnik pa tudi izvršni direktor svoje marketinške agencije. Delal je za ene največjih čeških in slovaških oglaševalcev. Ondrej je tudi certificirani Googlov predavatelj. Pogosto predava o marketinških strategijah, načrtovanju digitalnih medijev in YouTube oglaševanju.

Peter Watson-Wailes,

ustanovitelj in izvršni direktor pri Tough & Competent

Peter ima 18 let marketinških izkušenj. Skozi leta je svetoval podjetjem kot so FRHII Hotels, Amazon, Google, Arrow, Casio, Icelandair, Rightmove in drugim. Prisoten je bil tudi na nekaterih največjih konferencah o digitalnem marketingu in manjših poslovnih dogodkih, kot predavatelj ali govornik je nastopal pred občinstvi različnih velikosti. Najbolj je poznan po svojem direktnem pogledu na presečišče med digitalnimi orodji in trženjem ter po svojih pogledih na to, kam bo industrija usmerjena v prihodnjem desetletju.

How is VISA Jammin'?

Marina Jurišić Škurla

Senior Account Executive, Acquiring and Acceptance, Hrvaška in Slovenija, Visa

Marina ima več kot 20 let izkušenj iz bančništva, upravljanja kanalov, vodenja različnih ekip in razvijanja produktov kot tudi iz implementiranja novih bančnih tehnologij na različnih področjih bančništva v Zagrebački banki z znanji iz Multuchannel, kartičnega poslovanja, digitalne preobrazbe, bankomatov in modelov storitev za stranke. Marina se je pridružila Visi Zagreb leta 2022. Odgovorna je za razvoj sprejemanja in pridobivanja plačilnih kartic, kar vključuje tudi razvoj e-commerce trga in sodelovanje s ključnimi trgovci iz Hrvaške in Slovenije.

Let's Jam on Tik-Tok

Sara Milošević

Social Media Specialist

Sara Milošević je zaključila svoj dodiplomski študij managementa in diplomirala iz Marketinškega inženirstva in komunikacij na Fakulteti za organizacijske znanosti v Beogradu. V zadnjem letniku fakultete je bila udeleženka programa Ameriške gospodarske zbornice AmChamps. Program je namenjen mladim vodjem, ki v sodelovanju z mentorji iz različnih podjetij razvijajo svoje sposobnosti. Po zaključku študija se je takoj zaposlila v Philip Morris International, v ekipi za digitalni marketing, kjer je bila zadolžena za spletni marketing. Danes je del ekipe Nordeusa, kjer se ukvarja z blagovno znamko Nordeus in zunanjo komunikacijo ter vsem, povezanim z digitalnimi kanali na poziciji Social Media Specialist. Ker je velika ljubiteljica marketinga, v prostem času deli svoje znanje o TikToku na področju marketinga in izgradnji blagovne znamke. Poleg tega je tudi že predavala o izgradnji osebne blagovne znamke in splošnem marketingu za različne organizacije, kot so Inicijativa Digitalna Srbija, StartIt, Savez studenata FON-a, SUMA na PMF-ju in mnoge druge.

How are users Jammin'

Liraz Margalit, PhD

Digitalna psihologinja

"Behavioural design to transform customer experience."

Dr. Liraz Margalit je socialna psihologinja, specializirana v oblikovanju vedenja in sprejemanju odločitev. V svoje delo integrira vidike nevropsihologije in vedenjske ekonomije, s katerimi analizira vedenje uporabnikov in poda praktične vpoglede za poslovne deležnike. Liraz je predavateljica na IDC Herzliya (danes Reichman University) in svetovno znana govornica. Njeno raziskovanje na področju vedenja potrošnikov je bilo nagrajeno z OBE – Online Business Excellence 2016 kot tudi z nagrado Best of Neuromarketing, Liraz pa je bila izbrana kot CMSWire sodelavka leta 2017. Njene raziskave in študije lahko najdemo v najboljših revijah, kot so Entrepreneur, TechCrunch in Forbes. Piše tudi blog za Psychology Today z naslovom “Behind Online Behaviour”.

Interview - All about my Jam

Aljoša Jenko,

izvršni direktor Httpool

Aljoša je serijski podjetnik in strokovnjak na področju medijev in oglaševanja. Je soustanovitelj šestih oglaševalskih, tehnoloških ter medijskih podjetij v Evropi, Aziji in v Ameriki. Od ustanovitve leta 2000 vodi podjetje Httpool, ki ponuja mobilno in digitalno oglaševanje na hitro rastočih trgih. Podjetje s sedežem v Ljubljani je partner medijskih agencij, ki iščejo celostne digitalne oglaševalske rešitve tako na mobilnih napravah, tablicah in na računalnikih.

Prijavi se

Želiš slišati najbolj uporabne in first-hand nasvete najboljših brandov? Vstopnica za samo 230 € + DDV. WRA tekmovalci – 2 vstopnici za le 100 € + DDV

WRA22

KONTAKTI

  APPLY


  Promo code:
  By submitting information, you confirm that you agree with the General Terms and Conditions. The purposes of processing, the manner of storage and protection of personal data and your rights are described in the Privacy policy.

   PRIJAVA


   Promo kôd:
   Slanjem podataka potvrđujete da se slažete sa Opštim uslovima. Svrhe obrade, način čuvanja i zaštite ličnih podataka te vaša prava opisani su u Pravilima o privatnosti.

    PRIJAVI SE


    Natjecanje je BESPLATNO, a ako se uz natjecanje prijavite i na Ecommerce Jam 10. 11. 2022., cijena vaše kotizacije je 100 € + 1 ULAZNICA GRATIS. ISKORISTI KÔD: WRAGRAT
    Na kojem je tržištu prisutna vaša trgovina? (možete označiti više država)
    SIHRRS
    Home&garden: Kuća i vrt, Ured i škola; Furniture: Namještaj; Clothing and footwear: Odjeća i obuća; Fashion accessories: Modni dodaci; Health&beauty: Ljepota i zdravlje; Healthy diet and nutritional supplements: Zdrava ishrana i dodaci; Consumer tech: Računala i elektronika, Telefonija, audio i video; Sport: Sportska oprema; Kids: Dječja trgovina; Automotive: Auto-moto; Web Shopping malls: Trgovački centar; Pets: Male životinje; Food&Beverage: Hrana i piće; Specialised stores&Services: Erotika, Zbirna nabava i usluge Podatak trebamo zbog odabira odgovarajuće natjecateljske kategorije: Champion / Challenger. Ako podatak ne želite podijeliti, možete se natjecati samo u izabranoj natjecateljskoj kategoriji, ali NE i za Web Champion ili Challenger nagradu.
    Ako ste na gornje pitanje odgovorili DA te od 1.1.2022. do danas niste prikupili 50 provjerenih mišljenja svojih kupaca, odaberite način na koji ćete prikupiti dovoljan broj ispunjenih anketa za prolazak u idući krug natjecanja.

    Mogućnost osvajanja dodatnih nagrada:
    Loyalty AwardNewcommer AwardApp of the year
    Kako biste ušli u konkurenciju za osvajanje nagrade “Loyalty Award”, morate imati vlastiti program vjernosti u svojoj web trgovini.
    Za nagradu “Newcommer Award” mogu se natjecati samo web trgovci koji su svoju internetsku trgovinu pokrenuli 2022. godine.
    Da biste se natjecali za osvajanje nagrade "App of the year", morate imati objavljenu aplikaciju svoje web trgovine, koja se može kupiti na Google Play (Android) ili App Store (iOS).
    Promo kôd:

    Slanjem podataka potvrđujete da se slažete s Općim uvjetima. Svrhe obrade, način čuvanja i zaštite osobnih podataka te vaša prava opisani su u Pravilima o privatnosti.

     PRIJAVI SE


     Promocijska koda:
     S pošiljanjem podatkov potrjujete, da se strinjate s Splošnimi pogoji. Nameni obdelave, način hrambe in varovanja osebnih podatkov ter vaše pravice so opisani v Pravilih o zasebnosti.