Popolnapostava.com je “popolnoma” očarala strokovno žirijo

 Popolnapostava.com je “popolnoma” očarala strokovno žirijo

Strokovna žirija, sestavljena iz 84 članov, je morala letos med 160 finalisti v 28 kategorijah izluščiti samo najboljše. Kar pa zagotovo ni bila lahka naloga, saj so si bile spletne trgovine, ki so se uvrstile v finale, zelo enakovredne. A le ena izmed njih jih je tako presenetila, da so jo predlagali za prav posebno nagrado. Letos je posebno nagrado komisije za Slovenijo prejela popolnapostava.com.

🎉🎉 Še enkrat iskrene čestitke! 🎉🎉

INTERVJU Z ZMAGOVALCI

Največje tekmovanje za spletne trgovce Web Retailer Award v regiji poteka v Sloveniji že 10. leto. Kaj vas je letos spodbudilo k prijavi?

Predvsem naša EKIPA in nekaj kolegov, ki so se že pred nami udeležili tekmovanja WRA.

Organizatorji tekmovanja Web Retailer Award 2021 so letos k prijavi pozivali vse agilne spletne trgovce, ki se želijo pomeriti s konkurenco. Kako bi svojo spletno trgovino opisali z vidika prilagajanja na zahtevne tržne razmere v okolju spletnega nakupovanja?

Našo spletno trgovino bi opisal z besedami “konstantno v razvoju”, čemur priča tudi nekaj dodatnih funkcionalnosti na sami spletni trgovini od oddane prijave na WRA pa do danes.

Kako se je poslovanje vaše spletne trgovine spremenilo v koronskem letu 2020 in kakšne spremembe ste morali uvesti za uspešno poslovanje?

Načeloma bi za vse spletne trgovce lahko rekel, da opažamo pozitiven trend. Kar je logična posledica, saj smo bili doma in so imeli čas nakupovati preko spleta. Neodvisno od same “korone” pa za našo ekipo lahko trdim, da vedno iščemo nove pristope, izboljšujemo same procese in tako naprej.

Kaj vam pomeni naziv zmagovalca tekmovanja Web Retailer Award 2021, kako vam bo naziv pomagal pri nadaljnjem delu?

Sama nagrada je priznanje za celoten team, da smo v preteklih letih delali dobro. Hkrati pa verjamem, da nam bo pripomogla pri širjenju naše vizije, iskanju novih članov ekipe in doseganju ciljev.

Zakaj ste po vašem mnenju zmagali ravno vi? Kako se razlikujete od ostalih spletnih trgovin na trgu, katere so vaše odločilne prednosti?

Vsekakor bi rekel, da naš “support” in “service”, ki ga pri nas dobijo stranke. Poleg tega pa bi izpostavil hitro rast, agilnost, premišljeno širjenje nabora produktov in pa marketing.

Komu bi v prihodnje svetovali prijavo na tekmovanje in kaj si lahko obetajo od udeležbe na največjem ecommerce tekmovanju v regiji?

Glede na to, da je prijava enostavna in brezplačna, čisto vsem. Sploh ker dobiš mnenja kupcev in strokovne žirije, medijsko izpostavljenost in prepoznavnost branda ter kontakte ostalih spletnih trgovcev, s katerimi se lahko povežeš in izmenjuješ mnenja.

Komu bi v prihodnje svetovali prijavo na tekmovanje in kaj si lahko obetajo od udeležbe na največjem ecommerce tekmovanju v regiji?

Glede na to, da je prijava enostavna in brezplačna, čisto vsem. Sploh ker dobiš mnenja kupcev in strokovne žirije, medijsko izpostavljenost in prepoznavnost branda ter kontakte ostalih spletnih trgovcev, s katerimi se lahko povežeš in izmenjuješ mnenja.

Letos se je na tekmovanje prijavilo 412 malih in velikih spletnih trgovcev iz Slovenije, Hrvaške ter Srbije. Kakšni so občutki zmagovalca med izjemno konkurenco v celotni regiji Adriatic?

Top! Sploh ker imamo na tako majhnem prostoru veliko uspešnih spletnih trgovcev, ki skrbijo, da se ecommerce hitro širi in raste po celotni Evropi.

Minulo leto je zaradi pandemske realnosti spletno nakupovanje zaznamovala ekstremna rast. Kaj je, po vašem mnenju, ključno za ohranjanje poslovne uspešnosti spletne trgovine, ko se del kupcev vrne v fizične trgovine?

Predvsem da poskrbiš za dober “service” in “support” – v mislih imam predvsem to, da s stranko ostaneš v kontaktu, povprašaš po mnenju in poslušaš “feedback”, jim ponudiš kakšen special offer, uporabno vsebino…

Menite, da bo nagrada tekmovanja Web Retailer Award 2021 imela kakšen konkreten vpliv tudi na vaše kupce?

Vsekakor se bomo z njo pohvalili in razširili ter okrepili samo prepoznavnost naše spletne trgovine in blagovne znamke.

Kakšna prihodnost se po vaših dosedanjih izkušnjah in mnenju obeta spletnim trgovinam v naslednjih letih in kakšni trgovci bodo zmagovalci na dolgi rok?

Verjamem, da je prihodnost spletnega nakupovanja svetla, zmagovalci pa bodo vsi, ki se bodo hitro odzvali na spremembe in uspešno predstavili svojo zgodbo ter bodo strankam znali prisluhniti in jim nuditi kvaliteten support.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja