Najboljša spletna trgovina v kategoriji Pohištvo je pohistvo.si

 Najboljša spletna trgovina v kategoriji Pohištvo je pohistvo.si

Zaradi velikega števila prijavljenih spletnih trgovin v prvotno tekmovalno kategorijo “Dom in Vrt” smo tekom tekmovanja morali dodali še eno – podkategorijo Pohištvo, za trgovine, ki prodajajo izključno to. Najboljši izmed tekmovalcev so bili pohistvo.si.

🎉🎉 Še enkrat iskrene čestitke! 🎉🎉

Lepo je dobiti to nagrado. Zanjo smo se trudili, zato smo tudi ponosni, da nam je uspelo. Smo res super ekipa in rada bi se zahvalila vsem, ki delajo z nami in še predvsem našim strankam.

Manca Istinič, pohistvo.si

INTERVJU Z ZMAGOVALCI

Največje tekmovanje za spletne trgovce Web Retailer Award v regiji poteka v Sloveniji že 10. leto. Kaj vas je letos spodbudilo k prijavi?

Na tekmovanje smo se v zadnjih letih prijavili že večkrat in imamo pozitivne izkušnje, bili smo tudi že zmagovalci v kategoriji pohištvo. Zelo uporabne se nam zdijo povratne informacije od strank, ki jih pri tem zberemo, in pa ocena strokovne komisije glede same tehnične skladnosti naše spletne trgovine. Prav tako menimo, da je sodelovanje dober način promocije, da nas stranke še bolj opazijo in nam tudi bolj zaupajo, pohištvo je namreč segment, kjer precej kar precej ljudi še vedno prisega na tradicionalno nakupovanje.

Organizatorji tekmovanja Web Retailer Award 2021 so letos k prijavi pozivali vse agilne spletne trgovce, ki se želijo pomeriti s konkurenco. Kako bi svojo spletno trgovino opisali z vidika prilagajanja na zahtevne tržne razmere v okolju spletnega nakupovanja?

 Menimo, da je za uspešno poslovanje na trgu, ki je vedno bolj konkurenčen, izjemno pomembna prilagodljivost ter neprestane izboljšave vseh procesov, na prvem mestu pa je seveda sama kvaliteta storitev in izdelkov. Zadnji 2 leti sta bili iz vidika rasti precej drugačni od tistega, kar smo bili vajeni do sedaj – koronsko krizo je namreč zaznamovalo ogromno povečanje prometa. Ob tem so se seveda pojavili določeni izzivi, ki pa smo jih uspešno reševali. Eden izmed ključnih parametrov uspešnosti po katerem se ravnamo je zadovoljstvo strank. Ravno to, menimo, da je verjetno to eden izmed glavnih razlogov za našo stabilno rast.

Kako se je poslovanje vaše spletne trgovine spremenilo v koronskem letu 2020 in kakšne spremembe ste morali uvesti za uspešno poslovanje?

Koronsko leto 2020 je s seboj prineslo predvsem veliko povečanje prometa, saj se je vse nakupovanje za nekaj časa v celoti preselilo na splet. Hitro povečanje prodaje nam je prineslo nekaj izzivov na področju operativnih zadev in logistike, na neki točki smo zato celo pomislili, da bi zmanjšali naše marketinške aktivnosti, da kvaliteta naših storitev ne bi padla, vendar se je v 2021 se je situacija trgu umirila.

Prijavo bi svetovali vsem spletnim trgovcem, ki bi radi povečali svojo prepoznavnost ter si želijo nasvetov glede možnih izboljšav svoje spletne trgovine.

Manca Istinič, pohistvo.si

Kaj vam pomeni naziv zmagovalca tekmovanja Web Retailer Award 2021, kako vam bo naziv pomagal pri nadaljnjem delu?

Naziv je zagotovo veliko priznanje za naše delo in trud celotne ekipe. Upamo, da bo zmaga povečala našo prepoznavnost in prepričala kupce, da si za nakup pohištva izberejo prav nas, prav tako je poročilo tehnične komisije zagotovo uporabna smernica za nadaljnje izboljšave.

Zakaj ste po vašem mnenju zmagali ravno vi? Kako se razlikujete od ostalih spletnih trgovin na trgu, katere so vaše odločilne prednosti?

Na prvo mesto postavljamo kupce in se res trudimo, da zadostimo vsem njihovim pričakovanjem. Strankam omogočamo nakupe brez tveganja oz. predplačila, brezplačno dostavo ter brezplačna vračila v 365 dneh.

Komu bi v prihodnje svetovali prijavo na tekmovanje in kaj si lahko obetajo od udeležbe na največjem ecommerce tekmovanju v regiji?

Prijavo bi svetovali vsem spletnim trgovcem, ki bi radi povečali svojo prepoznavnost ter si želijo nasvetov glede možnih izboljšav svoje spletne trgovine.

Za uspešno poslovanje na trgu, ki postaja vedno bolj konkurenčen, je izjemno pomembna prilagodljivost ter neprestane izboljšave vseh procesov.

Manca Istinič, pohistvo.si

Letos se je na tekmovanje prijavilo 412 malih in velikih spletnih trgovcev iz Slovenije, Hrvaške ter Srbije. Kakšni so občutki zmagovalca med izjemno konkurenco v celotni regiji Adriatic?

Občutki so odlični. Hvala celotni ekipi za trud.

Minulo leto je zaradi pandemske realnosti spletno nakupovanje zaznamovala ekstremna rast. Kaj je, po vašem mnenju, ključno za ohranjanje poslovne uspešnosti spletne trgovine, ko se del kupcev vrne v fizične trgovine?

Za uspešno poslovanje na trgu, ki postaja vedno bolj konkurenčen, je izjemno pomembna prilagodljivost ter neprestane izboljšave vseh procesov. Na prvem mestu pa je seveda sama kvaliteta storitev in izdelkov. Naš fokus še vedno ostaja zadovoljstvo strank.

Menite, da bo nagrada tekmovanja Web Retailer Award 2021 imela kakšen konkreten vpliv tudi na vaše kupce?

Zagotovo bo povečala našo prepoznavnost in upamo, da tudi kakšnega kupca, ki je bil prej do nakupovanja pohištva preko spleta skeptičen, spodbudila, da pohištvo naroči pri nas.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja