Prva misel, ko potrebujete darilo, prva misel, ko slišite Category Award

 Prva misel, ko potrebujete darilo, prva misel, ko slišite Category Award
Spletna trgovina, kjer obdarovanje še nikoli ni bilo tako enostavno. Je največji ponudnik daril in darilnih bonov s pestro ponudbo. Hkrati pa se ponašajo z izjemno spletno stranjo in dobro uporabniško izkušnjo. Tako je! To je hisadaril.si.
Več o njih si lahko preberete v spodnjem intervjuju z Davidom Kremplom, Sales in Marketing Managerjem v hisadaril.si.hisadaril.si.

 

Kaj za vas pomeni ta nagrada in kakšen vpliv bo po vašem mnenju imela na vaše kupce?

Nagrada nam pomeni priznanje za dobro opravljeno delo. Verjamem, da bodo to cenili tudi kupci in se v bodoče še več odločali za nakup daril preko naše spletne trgovine.

Kaj dela vašo spletno trgovino unikatno v primerjavi z drugimi iz kategorije?

Naša spletna trgovina je specializirana v segmentu daril in darilnih bonov. Smo največji ponudnik daril in darilnih bonov v Sloveniji. Naši kupci lahko izbirajo v pestri ponudbi daril, ki jih lahko na njihovo željo tudi zavijemo ali pa izberejo že vnaprej pripravljena zavita darila, ki jih lahko skupaj s posvetilom dostavimo direktno slavljencu oz. obdarjencu. V naši ponudbi je trenutno več kot 1.400 darilnih bonov za vse priložnosti. To nas dela unikatne.

Kakšni so vaši nadaljnji načrti za razvoj in kako bo vaša trgovina postala še boljša v letu 2021?

V letu 2021 imamo v načrtu kar nekaj novosti, ki bodo šle predvsem v smeri personalizacije daril in povezovanja spletne in fizične prodaje. Imamo namreč tudi 30 trgovin po celotni Sloveniji, ki jih bomo vpeli v spletno prodajo, tako na področju naročanja, kot tudi osebnega prevzema. Prav tako nova trendovska darila in nove možnosti dostave. Izključena ni niti širitev na tuje trge.

Poleg zmage, kaj še vidite kot prednost tekmovanja Web Retailer Award 2020?

Prednost vidim predvsem v »znački«, ki pri kupcih pomeni dodatno zaupanje, medijski izpostavljenosti in mreženju, ki pa letos žal zaradi situacije ni prišlo do izraza. Prednost je tudi ocena od »zunaj«, tako kupcev kot komisije, ki omogoča, da smo v prihodnje lahko še boljši.

Imate kakšno sporočilo za spletne trgovce, zakaj naj se prijavijo na tekmovanje?

Vsem, ki želijo preveriti kje in kako stojijo s svojo trgovino priporočam, da se prijavijo na tekmovanje in tako dobijo odlično povratno informacijo.

Kako ste se vi spopadli z epidemijo zaradi koronavirusa, ali ste morali narediti kakšne hitre spremembe pri samem delovanju vaše trgovine?

Zelo hitro smo se morali prilagoditi, saj se je število naročil enormno povečalo. Avtomatizirali smo določene procese in okrepili ekipe v odpremi naročil in podpori kupcem.
Vsem, ki želijo preveriti kje in kako stojijo s svojo trgovino priporočam, da se prijavijo na tekmovanje in tako dobijo odlično povratno informacijo.

David Krempl

SALES & MARKETING MANAGER, HISADARIL.SI

Kako vi vidite prepletanje spletne in fizične trgovine in kako oboje kombinirate za najboljši možen izkupiček?

Povezovanje spletne in fizične prodaje je danes nujno, saj še vedno veliko ljudi preferira osebni stik s prodajalcem. Trenutno je v naših 30 trgovinah po vsej Sloveniji možno oddati naročilo za izdelke, ki jih posamezna trgovina trenutno nima na zalogi. V prihodnosti pa načrtujemo to prepletanje spletne in fizične prodaje še okrepiti, predvsem v delu naročanja personaliziranih daril in osebnega prevzema.

Ena od vaših prednosti je prisotnost na različnih kanalih, kjer lahko stranke najdejo vaše izdelke, kot na primer na Ceneje.si. Kaj se je izkazalo kot glavna prednost prisotnosti vaših izdelkov na omenjenem kanalu za primerjavo ponudb?

Glavna prednost je sigurno koncentrirana prisotnost ljudi, ki so že odločeni v nakup. Iščejo le še najugodnejšega ponudnika ali ponudnika, ki mu najbolj zaupajo.

Želite za konec še kaj dodati?

Sodelovanje na tekmovanju Web Retailer Award 2020 je bila odlična izkušnja, ki nas bo naredila še boljše. Nadaljujte z organizacijo tovrstnih dogodkov saj se vsi skupaj lahko iz njih vedno znova kaj naučimo. Želim si le, da bi v prihodnje dogodek potekal kot pretekla leta in ne on-line, saj so s tem otežene možnosti direktnega mreženja in pogovorov z ostalimi sodelujočimi. In naj bo www.hisadaril.si vaša prva misel, ko potrebujete darilo!